Basics

Het woord zegt het al, een basiscollectie met een complete range aan modellen waarmee je voor elke ruimte een sterke basis creëert…want daar begint het mee. Het tijdloze blank multiplex hebben we gecombineerd met zwarte frames en geven de modellen een tijdloze uitstraling die helemaal aansluit bij de tijd van nu. Van de schoolstoeltjes van vroeger tot aan de tafelframes op verschillende hoogtes. Van goede stoffen tot aan de doppen, aan alles is gedacht!

Vanuit een sterke tijdloze basiscollectie kijken we naar trends en ontwikkelingen en vertalen die naar concepten zoals het 7 x 7 en de Vintage. Een standaard basiscollectie waar ook jij als klant een eigen invulling aan kunt geven. Met de Basics onderscheiden wij ons wel degelijk van de rest.

 

Het gaat hier namelijk om een complete range aan basismodellen waar we veel tijd, energie en liefde in hebben gestoken om deze collectie ook echt een eigen gezicht te geven. Want dat verdient het. Met een goede keuze aan stoffen en materialen en mooie sfeerbeelden geven we een zo’n compleet mogelijk beeld van de vele mogelijkheden die de Basics collectie jou te bieden heeft.

De nieuwe brochure van de Basics collectie is eind november digitaal te dowloaden. Neem voor meer informatie en prijzen contact op met onze accountmanagers of met ons hoofdkantoor.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op